• Kirimi Email info@lanrfid.com
  • teknologi abstrak latar mburi vektor line

kita kurban Fashion Aksesoris ing rega diskon

Shenzhen Sunlanrfid Technology Co., Ltd, didegaké ing taun 2006, fokus ing pangembangan lan sumber, produksi lan dodolan kanggo integrasi saka perusahaan teknologi dhuwur lan setya Manufaktur kertu pinter, kertu IC, tag pinter lan inlay pinter uga dibangun wujud kemitraan karo NXP, FM, ISSI, Atmel lan sanesipun.

RFID Ear Tag

System features of RFID ear tag: RFID ear tags are animal electronic tags that use RFID technology to individually identify animals. It uses a fully automatic identification technology, which enables the animal identity code, so that quarantine personnel can easily obtain the relevant state of th...
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
  • Solusi

    Solusi

    Kanthi inovasi teknologi kuwat, SUNLANRFID saged kanggo nyedhiyani sampeyan karo kertu pinter pribadi lan solusi IOT
  • Apa SUNLANRFID

    Apa SUNLANRFID

    10 yuta kapasitas karo Advanced equipmemt Jerman Heidelberg CMYK Offset Machine Printing
  • layanan

    layanan

    Conto Free
    kriya Free desain
    support Teknologi

Tampilan Online Chat!