• Kirimi Email info@lanrfid.com
  • teknologi abstrak latar mburi vektor line

kita kurban Fashion Aksesoris ing rega diskon

Shenzhen Sunlanrfid Technology Co., Ltd, didegaké ing taun 2006, fokus ing pangembangan lan sumber, produksi lan dodolan kanggo integrasi saka perusahaan teknologi dhuwur lan setya Manufaktur kertu pinter, kertu IC, tag pinter lan inlay pinter uga dibangun wujud kemitraan karo NXP, FM, ISSI, Atmel lan sanesipun.

RFID Clothing tags Laundry procedure simp...

SUNLANRFID, a famous manufacturer of RFID tags and smart cards, has recently launched RFID Clothing tag for management.This Clothing tag with special material,can operate stably in the harsh environments. This RFID Clothing tag can be read accuracy under harsh laundry conditions.Constructed from ...
RFID Clothing tags Laundry procedure simplify
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
  • Solusi

    Solusi

    Kanthi inovasi teknologi kuwat, SUNLANRFID saged kanggo nyedhiyani sampeyan karo kertu pinter pribadi lan solusi IOT
  • Apa SUNLANRFID

    Apa SUNLANRFID

    10 yuta kapasitas karo Advanced equipmemt Jerman Heidelberg CMYK Offset Machine Printing
  • layanan

    layanan

    Conto Free
    kriya Free desain
    support Teknologi

Tampilan Online Chat!