• Dërgoni një email info@lanrfid.com

Ekspozita News

  • TRUSTECH 2018 në Kanë, Francë - SUNLAN

    TRUSTECH 2018 në Kanë, Francë - SUNLAN

    TRUSTECH 2018, nga 27 - 29 nëntor, do të mbahet në Palais des Festivals Qendra e Konventës në Kanë, Francë. Ekspozita tërheq mbi 1000+ ndërmarrjeve të industrisë, duke përfshirë telekomit, modulet chip, kartë smart, pagesa mobile, njohje inteligjente dhe sistemeve software me sca ...
    Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!