• Kirim surélék info@lanrfid.com
  • téhnologi abstrak tukang vektor baris

kami nawiskeun Pantun Asesoris di harga diskon

Shenzhen Sunlanrfid Téhnologi Co., Ltd, diadegkeun dina 2006, fokus kana ngembangkeun sarta sumberdaya, produksi jeung jualan keur integrasi hiji perusahaan teknologi tinggi na komitmen ka manufaktur kartu pinter, kartu IC, tag pinter jeung inlay pinter sakumaha ogé diwangun nepi signifikan partnership kalawan NXP, FM, ISSI, Atmel jeung saterusna.

RFID Ear Tags

RFID ear tags use RFID technology to identify and measure the characteristics of animals over long distances. The working principle of the RFID electronic ear tag is built-in chip and antenna, which carries the individual information of each animal, and belongs to the personal identification card...
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
  • solusi

    solusi

    Kalawan inovasi téhnologi kuat, SUNLANRFID sanggup nyadiakeun anjeun kalayan kartu pinter Pribadi jeung solusi IOT
  • Naha SUNLANRFID

    Naha SUNLANRFID

    10 juta kapasitas kalawan Advanced equipmemt Jerman Heidelberg CMYK offset Mesin Printing
  • jasa

    jasa

    Sampel bebas
    karya seni bébas design
    rojongan Téhnologi

WhatsApp Online Chat!