• Kirim surélék info@lanrfid.com
  • téhnologi abstrak tukang vektor baris

kami nawiskeun Pantun Asesoris di harga diskon

Shenzhen Sunlanrfid Téhnologi Co., Ltd, diadegkeun dina 2006, fokus kana ngembangkeun sarta sumberdaya, produksi jeung jualan keur integrasi hiji perusahaan teknologi tinggi na komitmen ka manufaktur kartu pinter, kartu IC, tag pinter jeung inlay pinter sakumaha ogé diwangun nepi signifikan partnership kalawan NXP, FM, ISSI, Atmel jeung saterusna.

RFID Clothing tags Laundry procedure simp...

SUNLANRFID, a famous manufacturer of RFID tags and smart cards, has recently launched RFID Clothing tag for management.This Clothing tag with special material,can operate stably in the harsh environments. This RFID Clothing tag can be read accuracy under harsh laundry conditions.Constructed from ...
RFID Clothing tags Laundry procedure simplify
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
  • solusi

    solusi

    Kalawan inovasi téhnologi kuat, SUNLANRFID sanggup nyadiakeun anjeun kalayan kartu pinter Pribadi jeung solusi IOT
  • Naha SUNLANRFID

    Naha SUNLANRFID

    10 juta kapasitas kalawan Advanced equipmemt Jerman Heidelberg CMYK offset Mesin Printing
  • jasa

    jasa

    Sampel bebas
    karya seni bébas design
    rojongan Téhnologi

WhatsApp Online Chat!