• Kirim surélék info@lanrfid.com
  • téhnologi abstrak tukang vektor baris

kami nawiskeun Pantun Asesoris di harga diskon

Shenzhen Sunlanrfid Téhnologi Co., Ltd, diadegkeun dina 2006, fokus kana ngembangkeun sarta sumberdaya, produksi jeung jualan keur integrasi hiji perusahaan teknologi tinggi na komitmen ka manufaktur kartu pinter, kartu IC, tag pinter jeung inlay pinter sakumaha ogé diwangun nepi signifikan partnership kalawan NXP, FM, ISSI, Atmel jeung saterusna.

Welcome to place order after CNY Holiday ...

Please receive the news that factory starts to work from now on after CNY holiday. Happy new year to you all. Congratulations. SUNLAN RFID 11th, Feb 2018
Welcome to place order after CNY Holiday on 11th, Feb

what are the processes of access control ...

There are several processes for making a community access card: First, first determine the chip type of the cell access card, such as ID chip, IC chip, M1 card or cpu chip card. Second, you must determine the layout of the cell access card, that is, whether you need a standard size or other size;...
what are the processes of access control card

RFID Passive Stickers Simplify and Accele...

RFID Passive Stickers Simplify and Accelerate the Process of  Tracking   As RFID technology grows rapidly, RFID passive stickers have become the indispensible part of RFID products and solutions in a variety of industrial applications. Especially in items tracking, RFID passive stickers have...
RFID Passive Stickers Simplify and Accelerate the Process of  Tracking

Application of NFC smart card in life

NFC, Near Field Communication, is short-range wireless commun ication. The standard NFC communication frequency is 13.56MHz, the data transmission distance is generally within 10cm, and the protocols to be followed are ISO14443A, ISO14443B and ISO15693. In the application, the NFC reader sends a ...
Application of NFC smart card in life

smart card RFID pikeun transportasi kota & ...

Pangwangunan dayeuh digital nyaéta rékayasa sistem kompléks ngalibetkeun urusan pamaréntah, Utiliti publik, transportasi, jeung masarakat. manajemén populasi jeung manajemén karaharjaan sosial kudu tetep informasi detil rupa angka nu gede ngarupakeun padumuk. Cai, listrik jeung ma lalulintas ...
smart card RFID pikeun kotana -Bus angkutan
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
  • solusi

    solusi

    Kalawan inovasi téhnologi kuat, SUNLANRFID sanggup nyadiakeun anjeun kalayan kartu pinter Pribadi jeung solusi IOT
  • Naha SUNLANRFID

    Naha SUNLANRFID

    10 juta kapasitas kalawan Advanced equipmemt Jerman Heidelberg CMYK offset Mesin Printing
  • jasa

    jasa

    Sampel bebas
    karya seni bébas design
    rojongan Téhnologi

WhatsApp Online Chat!