• Kirim surélék info@lanrfid.com

Tentang Kami

factory1

Shenzhen Sunlanrfid Téhnologi Co., Ltd, diadegkeun dina 2006, fokus kana ngembangkeun sarta sumberdaya, produksi jeung jualan keur integrasi hiji perusahaan teknologi tinggi na komitmen ka manufaktur kartu pinter, kartu IC, tag pinter jeung inlay pinter sakumaha ogé diwangun nepi signifikan partnership kalawan NXP, FM, ISSI, Atmel jeung saterusna.
Muhun-dilengkepan mesin digawé paling canggih: Jérman Heidelberg CMYK Opat Warna offset Printing Mesin, Lima Warna offset Printing Mesin sarta ngadegkeun COB Pranata mangsa beungkeutan Department, 38 Full- otomatis Inlay Produksi Galur, Full-otomatis punching Mesin, Laminator Full-otomatis.
Kapasitas produksi ngahontal 30 juta kartu kontak IC per taun, 60 juta kartu IC contactless per taun, 20 juta kartu husus ngawangun per taun na 100 juta inlays per taun.

misi

panyadia produk RFID profésional global

tetempoan

ngaktipkeun téhnologi kartu pinter sakuliah dunya

Service Tujuan

kapuasan klien

filsafat bisnis

éféktivitas stress, ngaronjatkeun manajemen, ningkatkeun kualitas sarta ngaronjatkeun kauntungan

sumanget

: Keukeuh kana manajemen-kelas munggaran sarta ngahasilkeun produk-kelas munggaran



WhatsApp Online Chat!