• Kirim surélék info@lanrfid.com

Chip Card kosong

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Term: FOB, EXW, CPT, C&F, CIF Payment: T/T Paypal West Union, Samples: Samples for free excluding freight Sample Lead time: 3-8 working days after order confirmed Certificate: ISO 9001-2008, SGS, BV  Product detail:   Blank Chip Card Material PVC, ABS, PET Size Standard: 20*45mm, 30*50mm, 86*54*0.76mm, 160*90mm or customized Thickness For the pvc card, thickness:0.38-2mm, for the chip pvc card. thickness:0.86-2mm Chip Typ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

 jéntré produk:

39

 

Chip Card kosong

material

PVC, ABS, pepet

ukuran

Baku: 20 * 45mm, 30 * 50mm, 86 * 54 * 0.76mm, 160 * 90mm atawa ngaropéa

kakandeleun

Pikeun Kartu PVC, ketebalan: 0.38-2mm, keur kartu chip PVC. ketebalan: 0.86-2mm

chip Tipe

SLE4442, SLE5542, SLE4428, SLE5528, AT88C102, AT88C1604

Frékuénsi karya:

teu

beungeut

Herang, matte na Frost

Sadia Artworks / Karajinan

Emas / pérak stamping panas | Jumlah Embossed | Emas / sliver kawat gambar

 

Emas / sliver sutra layar percetakan | logo Lase | titik UV | barkod | Kode QR ect.

aplikasi

mal, hotél, klub, bioskop, bar, salons kageulisan, video games, jsb ..

ngabewarakeun

gambar nu napel téh ukur rujukan. Urang nyadiakeun jasa tina ngarancang

 

jeung manufaktur nurutkeun syarat customer.

bungkusan

200pcs / kotak, 25boxes / karton, Box ukuranana: 22,5 * 9.3 * 6cm, ukuranana karton: 47 * 23.5 * 30cm Beurat: 1000pcs 7KG, 5000pcs 35KG

pamayaran

Ngan nampa TT atanapi Western Union atawa L / C atawa Alibaba Trade System jaminan (cc)

Waktos pangiriman

3-7 poé gawé sanggeus kabeh jéntré geus dikonfirmasi sarta narima pembayaran dina

31


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!