• Kirim surélék info@lanrfid.com

FM24C512 Card cocog

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, pamayaran CIF: T / T PayPal West Uni, Sampel: Sampel haratis kaasup waktos Diterangkeun angkutan barang Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi bijil: ISO 9001- 2008, SGS, BV jéntré Produk: RFID IC kontak Card kontak IC Kartu Memory nu wildly dipaké dina aplikasi béda kayaning asuransi kaséhatan, usaha, klub, iklan, patalimarga, super pasar, parkir, promosi, ngadatangan jsb éta téh dilengkepan ku memor basajan ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

 jéntré produk:

kontak Card RFID IC

Kontak IC Kartu Memory nu wildly dipaké dina aplikasi béda kayaning asuransi kaséhatan, usaha, klub, iklan, patalimarga, super pasar, parkir, promosi, ngadatangan jsb Éta téh dilengkepan chip memori basajan, nu dilarapkeun pikeun neundeun data, sarta chip nu tiasa maca atanapi disandiaksarakeun ku kartu IC kontak maca & panulis.

Fitur
• Low-tegangan jeung Standar-tegangan Operasi
- 2,7 (VCC = 2.7V mun 5.5V)
- 1,8 (VCC = 1.8V mun 5.5V)
• internal dikelompokeun 128 x 8 (1k), 256 x 8 (2k), 512 x 8 (4k), 1024 x 8 (8k) atawa 2048 x 8 (16K)
• Dua-kawat Interface Serial
• Schmitt pemicu, disaring inputs pikeun suprési Noise
• Bidirectional Data Transfer Protocol
• 100 kHz (1.8V) jeung 400 kHz ( 2.7V, 5V) kasaluyuan
• Tulis Nangtayungan Pin pikeun Hardware Protection Data
• 8-bait Page (1k, 2k), 16-bait Page (4k, 8k, 16K) Tulis modus
• parsial Page nyerat meunang
• Timer timed Tulis Daur ( 5 mdet max)
• High-reliabiliti
- ketahanan: 1 Juta Tulis siklus
- Data ingetan: 100 Taun
• Automotive Alat sadia
• 8-lead JEDEC PDIP, 8-lead JEDEC SOIC, 8-lead Ultra Ipis Mini-peta (MLP 2 × 3), 5-lead SOT23, 8-lead TSSOP na 8-ball bungkusan dBGA2
• maot Penjualan: Wafer Bentuk, omongan Pek na Bumped Wafers

31


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!