• Kirim surélék info@lanrfid.com

Taros Kami

Shenzhen Sunlanrfid Téhnologi Co., Ltd

alamat

12M , B Tower , Gedong 7 , Baoneng Élmu jeung Téhnologi Park, Longhua District, Shenzhen

Surélék

info@lanrfid.com

telepon

Tel: 86 0755 29672927

Fax: 86 0755 29672925

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!