• Kirim surélék info@lanrfid.com

Ngaropéa HF RFID Inlay

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, pamayaran CIF: T / T PayPal West Uni, Sampel: Sampel haratis kaasup waktos Diterangkeun angkutan barang Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi bijil: ISO 9001- 2008, SGS, BV Produk jéntré: inlays pre-laminated RFID anu dirancang husus jeung produsén kartu dina pikiran. inlay kasebut direkayasa ngaleupaskeun kasusah prosés sarta nawiskeun hiji produk luar biasa. inlays kami pisan mantap na boast torsion unequaled / bending ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

jéntré produk:

RFID tos laminated inlays nu dirancang husus jeung produsén kartu dina pikiran. inlay kasebut direkayasa ngaleupaskeun kasusah prosés sarta nawiskeun hiji produk luar biasa.

Inlays kami pisan mantap na boast torsion / ciri bending unequaled, durability ekstrim na dioptimalkeun kinerja dibaca / nulis. The inlays boga finish lengkep datar jeung mawa sababaraha mangpaat pikeun pabrik kartu.

Urang nyieun pakasaban produsén kartu urang gampang tanpa sacrificing kualitas.

13

barang

Ngaropéa HF RFID Inlay

material

PVC, PC, pepet

warna

Bodas atanapi transparan

standar

ISO14443, ISO15693, ISO 18000, jsb

ukuran

310 * 468mm, Max. Ukuran 520 * 420mm, A4 210 * 297mm, jsb

rarancang

2 * 5, 4 * 5, 5 * 5, 4 * 6, 4 * 7, 4 * 8, 4 * 10, 3 * 6, 3 * 7, 3 * 8, 6 * 7, 6 * 8, 6 * 14 atawa ngaropéa.

kakandeleun

HF: normal 0.45mm, 0.5mm, min.0.3mm

 

LF: normal 0.6mm, Min. 0.5mm

 

UHF: 0.6mm, 0.5mm

prekuensi

100-150 kHz, 13,56 MHz, 860-960 MHz

Protocol

ISO / IEC 11784/785, ISO14443A, ISO15693, ISO18000-6C

meulah

LF: TK 4100, EM 4200, EM 4305, T5577, nyumput, HITAG 1, HITAG 2, HITAG S, jsb

 

HF: FM11RF08, MF S50, FM11RF32N, MF S70 (4KB), ICODE SLI, ICODE SLI-X, ICODE SLI-S, MF UTL EV1, MF UTL-C, MF D21, MF D41, MF D81, MF PLUS S, MF PLUS X, MF PLUS X, TAG-IT, NTAG 213, NTAG 215, NTAG 216, TOPAZ512, jsb

 

UHF: U-kode EPC G2, U-kode G2XL, U-kode G2XM, Alien H3, Alien H4, Monza 3, Monza 4, Monza 5, jsb

ingetan

512 bit, 128 bit, 1k bait, 4k bait, 144 bait, 888 bait, jsb

antena

HF: AL Etching, Pra-pungkal Tambaga coil, Altrasonic Embeding

 

LF: Pra-pungkal Tambaga coli, AL Etching

 

UHF: AL Etching

Baca Range

leuwih ti 50mm kalayan maca urang

Suhu karya

-25 ℃ ~ + 55 ℃

toko Suhu

-25 ℃ ~ + 65 ℃

aplikasi

Aksés Control & Kaamanan, Waktu kahadiran, aksés Logis, Angkutan Umum, Kota Card, jsb

14

Bisa ngarojong langkung:

- Kamampuhan pikeun desain anteneu RFID béda, dina béda protokol RF, sarta frékuénsi.
- Panalungtikan jeung desain encapsulation béda pikeun lingkungan husus.
- encoding Data tur optioans enkripsi.
- transponder rarancang basa dina pakait jeung maca customer.
- prosés Pribadi.

15

RFID Inlay bungkusan
ukuranana karton: 52 * 33 * 5,4 CM; 100pcs / karton; 100kgs / karton; Pikeun perenah 3 * 8, 0.45mm kandel; 
Bisa ngaropea bungkusan nu
16


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!