• Kirim surélék info@lanrfid.com

ISO18000-6C EPC Gen 2 UHF RFID Jilbab Tag

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, pamayaran CIF: T / T PayPal West Uni, Sampel: Sampel haratis kaasup waktos Diterangkeun angkutan barang Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi bijil: ISO 9001- 2008, SGS, BV jéntré Produk: ISO18000-6C EPC Gen 2 UHF tag perhiasan RFID kami téh contactless tur bisa ditulis kalayan fungsi béda. Iwal tag UHFfrequencies perhiasan, aya ogé ISO 15693 tag standar perhiasan. tipe UHF keur dipaké lega tur beuki populér di Yahudi ieu ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

jéntré produk:
ISO18000-6C kami  EPC Gen 2  UHF tag perhiasan RFID nyaéta contactless tur bisa ditulis kalayan fungsi béda. Iwal  UHF frékuénsi tag perhiasan, aya ogé ISO 15693 tag standar perhiasan. Tipe UHF keur dipaké lega tur beuki populér di ieu sistem manajemen perhiasan ayeuna. Tag perhiasan UHF RFID husus anu dirancang keur dipake dina komunitas pasar perhiasan kayaning gudang perhiasan sarta toko perhiasan manajemén. Ieu bisa papanggih sampurna sarat tracking industri perhiasan tina segi ukuranana, bentuk jeung betah fiksasi. Tag perhiasan UHF RFJD kami geus study dina labél napel dipaténkeun bodas adoptable kana sagala jenis perhiasan, kaasup cingcin, anting jeung necklaces. Jeung labél ngaktipkeun perhiasan bisa gancang tur reliably dicirikeun sadayana sapanjang ranté distribution maranéhna, ti gudang pikeun nunjuk-of-sales.Whether dina kantong, di trays atanapi dina rak, sababaraha potongan perhiasan bisa gampang ngainventarisasi ngagunakeun dibereskeun atanapi RFID bacaan portabel stasiun. Ieu bener hiji jalan alus teuing tina enhancing kaamanan item perhiasan adi. Pikeun urang, sababaraha desain na tag perhiasan RFID custom bisa ditawarkeun dumasar kana sarat klien urang keur aplikasi tag. 

Ngaran item:

ISO18000-6C EPC Gen 2 UHF RFID Jilbab Tag

 

 

aplikasi

Manajemén perhiasan;
tracking perhiasan;
Manajemén stock perhiasan;
Aplikasi séjén nu merlukeun hiji tag leutik.

material

PVC, pepet / makalah tambah bahan nyerep gelombang-;

Chip sadia:

HF: Icode SLI, Icode SLIX jsb
UHF: Alien H3, lmpinj M4 jsb

prekuensi

HF: 13.56MHz, UHF: 860 ~ 960MHz

bahan:

coated kertas / pepet / PVC kalawan RFID inlay, lapisan antimetal na deui glued

Certisfication:

ISO9001: 2008, SGS disatujuan

Protocol:

1S015693 / ISO 18000-6C;

dimension:

dia25 / 26/30 / 35mm,
25 * 25mm, 30 * 30mm atawa ngaropéa

hawa operasi

-10 ° C - + 50 ° C;

ketahanan nulis

100.000 kali;

ketahanan data

10 taun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!