• Kirim surélék info@lanrfid.com

kontak Card RFID IC

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, pamayaran CIF: T / T PayPal West Uni, Sampel: Sampel haratis kaasup waktos Diterangkeun angkutan barang Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi bijil: ISO 9001- 2008, SGS, BV jéntré Produk: RFID IC kontak Card kontak IC Kartu Memory nu wildly dipaké dina aplikasi béda kayaning asuransi kaséhatan, usaha, klub, iklan, patalimarga, super pasar, parkir, promosi, ngadatangan jsb éta téh dilengkepan ku memor basajan ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

 jéntré produk:

kontak Card RFID IC

Kontak IC Kartu Memory nu wildly dipaké dina aplikasi béda kayaning asuransi kaséhatan, usaha, klub, iklan, patalimarga, super pasar, parkir, promosi, ngadatangan jsb Éta téh dilengkepan chip memori basajan, nu dilarapkeun pikeun neundeun data, sarta chip nu tiasa maca atanapi disandiaksarakeun ku kartu IC kontak maca & panulis.

42

IC Chip Tipe

ukuran memori

Atmel AT24C02 / 04/08/16

2k / 4k / 8k / 16K bit

Infineon SLE4428 / 5528

256 bait EEPROM

 

3 bait kode rusiah

Infineon SLE4442 / 5542

1024 bait EEPROM

 

32X1 bit Protection Mémori

chip ngaropéa atawa compatable séjén

Fitur

1) Bahan: PVC, pepet, laminated
2) Ukuran / Dimensi: CR 80- ISO 86mm * 54mm, atawa ngaropéa ukuranana
3) ketebalan: 0.84mm atanapi ketebalan ngaropéa lianna nyaéta sadia
4) Printing / Warna: CMYK 4C offset percetakan, warna tunggal atawa pinuh dina dua sisi. Na oge pan kelir nada atawa warna percetakan sutra layar.
5) Karajinan:
a> rengse: herang, Matt, forested
b> Magnetic Stipe: 3 lagu belang magnét, LOCO 300 oe; HICO 2750 oe, encoding pikeun magnét belang
c> kode Bar: Code 128, Code 39, EAN-13 jsb
d> Hole ditinju, panas stamping emas / warna pérak, panel signature, angka embossing, angka serial UV, angka chip UID percetakan jsb .
6) bungkusan: 200pcs / kotak, 10boxes / karton atawa 20boxes / karton pikeun kartu standar ukuran, atawa buleud ngaropéa tur cartons sakumaha diperlukeun
7) waktos Diterangkeun: 7-10 poé sanggeus persetujuan pikeun standar dicitak kartu


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!