• Kirim surélék info@lanrfid.com

RFID NTAG215 Layout Inlay

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, pamayaran CIF: T / T PayPal West Uni, Sampel: Sampel haratis kaasup waktos Diterangkeun angkutan barang Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi bijil: ISO 9001- 2008, SGS, BV produk jéntré: RFID Inlay lambaran Fitur: kawas RFID prelam mangrupakeun produk semi nu dipaké pikeun nyieun kartu RFID jeung produk patali lianna. RFID Inlay lambaran bisa dipaké langsung sakumaha RFID inlay baseuh jeung RFID inlay garing. The inlay garing ieu ilaharna disadiakeun dina s ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

jéntré produk:

RFID Inlay Lambaran

Fitur: kawas RFID prelam mangrupakeun produk semi nu dipaké pikeun nyieun kartu RFID jeung produk patali lianna. RFID Inlay lambaran bisa dipaké langsung sakumaha RFID inlay baseuh jeung RFID inlay garing. The inlay garing ieu ilaharna disadiakeun dina substrat atawa carrier. Mun palapis kalawan napel, mangka disebut hiji inlay baseuh. RFID bodas baseuh Inlay nyaeta merenah tur basajan, beuki loba dipaké.

 RFID inlay lambar anu diwangun ku hiji IC (Integrated Circuit, Chip) sarta anteneu Dipole. Pikeun ngagantelkeun anteneu ka IC kami ilahar make tali anu.

13

barang

RFID Monza3 Layout Inlay

material

PVC, PC, pepet

warna

Bodas atanapi transparan

standar

ISO14443, ISO15693, ISO 18000, jsb

ukuran

310 * 468mm, Max. Ukuran 520 * 420mm, A4 210 * 297mm, jsb

rarancang

2 * 5, 4 * 5, 5 * 5, 4 * 6, 4 * 7, 4 * 8, 4 * 10, 3 * 6, 3 * 7, 3 * 8, 6 * 7, 6 * 8, 6 * 14 atawa ngaropéa.

kakandeleun

HF: normal 0.45mm, 0.5mm, min.0.3mm

LF: normal 0.6mm, Min. 0.5mm

UHF: 0.6mm, 0.5mm

prekuensi

100-150 kHz, 13,56 MHz, 860-960 MHz

Protocal

ISO / IEC 11784/785, ISO14443A, ISO15693, ISO18000-6C

meulah

LF: TK 4100, EM 4200, EM 4305, T5577, nyumput, HITAG 1, HITAG 2, HITAG S, jsb

HF: FM11RF08, MF S50, FM11RF32N, MF S70 (4KB), ICODE SLI, ICODE SLI-X, ICODE SLI-S, MF UTL EV1, MF UTL-C, MF D21, MF D41, MF D81, MF PLUS S, MF PLUS X, MF PLUS X, TAG-IT, NTAG 213, NTAG 215, NTAG 216, TOPAZ512, jsb

UHF: U-kode EPC G2, U-kode G2XL, U-kode G2XM, Alien H3, Alien H4, Monza 3, Monza 4, Monza 5, jsb

ingetan

512 bit, 128 bit, 1k bait, 4k bait, 144 bait, 888 bait, jsb

antena

HF: AL Etching, Pra-pungkal Tambaga coil, Altrasonic Embeding

LF: Pra-pungkal Tambaga coli, AL Etching

UHF: AL Etching

Baca Range

leuwih ti 50mm kalayan maca urang

Suhu karya

-25 ℃ ~ + 55 ℃

toko Suhu

-25 ℃ ~ + 65 ℃

aplikasi

Aksés Control & Kaamanan, Waktu kahadiran, aksés Logis, Angkutan Umum, Kota Card, jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!