• Kirim surélék info@lanrfid.com

Card IC RFID NXP NTAG213 Contactless

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, pamayaran CIF: T / T PayPal West Uni, Sampel: Sampel haratis kaasup waktos Diterangkeun angkutan barang Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi bijil: ISO 9001- 2008, SGS, BV Produk jéntré: kartu contactless RFID anu ilahar dipaké dina Aksés Control, pamayaran, Ticketing, Data Transfer, Kaanggotaan Manajemén. Komponén utama kartu Contactless mangrupakeun hiji microchip jeung anteneu. microchip nu ngawasaan sadaya komunikasi sareng ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

jéntré produk:

Kartu RFID contactless nu ilahar dipaké dina Aksés Control, pamayaran, Ticketing, Data Transfer, Kaanggotaan Manajemén.
Komponén utama kartu Contactless mangrupakeun hiji microchip jeung anteneu. Microchip nu ngawasaan sadaya komunikasi sareng maca, kitu ogé gudang data, enkripsi data sarta kaamanan ngeunaan aksés.
Aya 3 kartu frékuénsi RFID anu mibanda ISO 18000-2, ISO 14443A atanapi ISO18000-6C:
- Low Frékuénsi (LF-125Khz)
- High Frequency (HF-13.46Mhz)
- Ultra Frékuénsi Luhur (UHF-860-960Mhz 

Sadia 125 Chips kHz RFID:

tipe IC

Ukuran memori

Memori Mode / Protocol

EM4100 / 4200

8 bait

Sunda / O 18000-

EM4450 / 4550

125 bait

Sunda / W

Atmel Temic 5567/5577

28 bait

Sunda / W

NXP Hitag 1

256 bait

Sunda / W

NXP Hitag 2

32 bait

Sunda / W

NXP Hitag S256

32 bait

Sunda / W

TK4100 / TK28

8 bait

Sunda / O

cocog sareng EM4100

Sadia RFID Chips 13.56Mhz:

tipe IC

Ukuran memori

Protocol

NXP Mifare 1k S50

8 Kbits

ISO14443A

NXP Mifare 4k S70

32 Kbits

ISO14443 A

NXP Mifare Ultralight

512 bit

ISO14443 A

NXP Mifare Ultralight C

192 bait

ISO14443 A

NXP Mifare Desfire EV1

2/4/8 kByte

ISO 14443 A (1-4)

NXP I-Code SLI-S

128/256 bait

ISO 15693

LEGIC MIM256

256/1024 bait

ISO 14443 A

Ntag213 / 215/216

1024 bait

ISO 15693

STM SRI512

512 bit EEPROM

ISO 14443 B

STM LRI2K

2048 bit EEPROM

ISO 15693

STM SRI4K

4096 bit EEPROM

ISO 14443 B

F08

8 Kbits

ISO1443 A, cocog sareng Mifare 1k S50

Sadia Chips UHF 840-960Mhz IC:

tipe IC

Ukuran memori

Protocol

NXP G2XM

512 / 96-240 / 64/32/32 bit

18000-6c

NXP Ucode EPC G2

18000-6c

NXP G2XL

96-240 / 64/32/32 bit

18000-6c

NXP Ucode HSL

2048 bit

18000-6c

Alien Higgs-3

512/32/64 / 96-96-480 bit

18000-6c

Imping M5

128 bit

18000-6c

Fitur
1) Bahan: PVC, pepet, laminated
2) Ukuran / Dimensi: CR 80- ISO 86mm * 54mm, atawa ngaropéa ukuranana
3) ketebalan: 0.84mm atanapi ketebalan ngaropéa lianna nyaéta sadia
4) Printing / Warna: CMYK 4C offset percetakan, warna tunggal atawa pinuh dina dua sisi. Na oge pan kelir nada atawa warna percetakan sutra layar.
5) Karajinan:
a> rengse: herang, Matt, forested
b> Magnetic Stipe: 3 lagu Stipe magnét, LOCO 300 oe; HICO 2750 oe, encoding pikeun magnét belang
c> barkod: Code 128, Code 39, EAN-13 jsb
d> Hole ditinju, panas stamping emas / warna pérak, panel signature, angka embossing, angka serial UV, angka chip UID percetakan jsb .
6) bungkusan: 200pcs / kotak, 10boxes / karton atawa 20boxes / karton pikeun kartu standar ukuran, atawa buleud ngaropéa tur cartons sakumaha diperlukeun
7) waktos Diterangkeun: 7-10 poé sanggeus persetujuan pikeun standar dicitak kartu


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!