• Kirim surélék info@lanrfid.com

SLE5542 Kontak Card IC

Pondok Description:

Description: MOQ: 500pcs Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, pamayaran CIF: T / T PayPal West Uni, Sampel: Sampel haratis kaasup waktos Diterangkeun angkutan barang Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi bijil: ISO 9001- 2008, SGS, BV Produk jéntré: Ciri - bait saarah panyalindungan nulis ngeunaan data mémori (salah waktu programmable) - Teu alterable Produsén Code (chip coding jeung coding unik ku aplikasi identifier leupas nurutkeun ISO / IEC 7816-5) • Memori data alterable ngan sanggeus verif ...


jéntré produk

Tags produk

pedaran:

MOQ: 500pcs
Trade Istilah: FOB, EXW, CPT, C & F, CIF
pamayaran: T / T PayPal West Uni,
Sampel: Sampel haratis kaasup angkutan barang
waktos Diterangkeun Sampel: 3-8 poé gawé sanggeus urutan dikonfirmasi
bijil: ISO 9001-2008, SGS, BV

 jéntré produk:

Fitur
panyalindungan bait saarah nulis ngeunaan Data Mémori (salah waktu programmable) -
- Teu alterable Produsén Code (chip coding jeung coding unik ku aplikasi identifier
leupas nurutkeun ISO / IEC 7816-5)
• Data Mémori alterable ngan sanggeus verifikasi 2 bait bag I
• percobaan verifikasi bag I dugi ku kasalahan counter
• Serial sinkron tilu-kawat protokol link nurutkeun ISO / IEC 7816
- bait saarah alamat
- Ahir processing dituduhkeun di kaluaran data
• konfigurasi Kontak jeung Jawab-to-Reset (transmisi sinkron) luyu
mun standar ISO / IEC 7816
• ciri listrik
- ambient rentang suhu -40 ... + 100 ° C pikeun chip, -25 ... + 80 ° C pikeun modul
- tegangan Supply 5V ± 10%
- Supply ayeuna <1 ma
- EEPROM Pupus / nulis waktos 5 mdet / 5 mdet
- panyalindungan ESD ilaharna 4.000 V
- EEPROM ketahanan minimum siklus 100.000 Pupus / nulis

31


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!